Det sies at der det er hjerterom, der er det og godt mat. Jeg kan ikke se til hjertet, men på mat derimot her jeg en viss innsikt.
Det var et gledens måltid Elin og Audun hadde tryllet sammen. Både gris, okse, høne og busker var godt representert på bordet, ja jeg er sikker kong Salomos kongsbord ikke kunne måle seg med utvalget (Kosher). Uten å utdype smaker, noe vi hvertfall på norsk ikke har orforråd til, kan jeg si at vi var glade og fornøyde når det hele var over. Sagt med ord som ikke kan missforstås, det smakte godt.
Det var riktignok en person som svirret rundt på kjøkkenet og snakket kinesisk, jeg fikk ikke helt med meg hva det var hun gjorde, men hun solgte sikkert bare lodd eller noe..
Etter måltidet delte vi brød og vin som seg hør og bør en skjærtorsdag. Det kom flere skandinavere, både barn og de som eide barna, samt noen som bare var seg selv og vi prøvde sant nok så godt vi kunne å være oss selv vi og. Sammen fikk mennesker som egentlig ikke kjenner hverandre være sammen på en fin måte, som brødre og søstre, og minnes det som
hendte skjærtorsdag.
Ellers skulle egentlig Elin bake kake, men når 1 1/2 dl melk forveksles med 1,5 liter melk, ja da er det snareste veien til bakermester Andersens(forfatters oversettelse av bakerens navn) lille konditori på hjørne for å få tak i påskekaken. Det klarte Audun fint.
Kvelden var et høydepunkt for vår del tror jeg vi kan si.
kort hår!!! koselig. Jeg óg vil på besøk til noen og få servert busker. det er iallefall koselig.
SvarSlett